Hem » Om Kattly

Om KattlyKattly.se är en sajt av kattälskare för kattälskare. Vi som är initiativtagare till sajten, Andrew, Joakim och Weronica, älskar katter och gör detta för att det är vår passion. Vi vill göra kattly.se till den bästa svenska sajten om katter. Målet med Kattly är att bli en heltäckande resurs för kattälskare i Sverige. Vi upplever att det finns ett behov av utförlig information om allt från kattraser, katters beteende hur du får dem att spinna och vara tillfreds till kattprodukter, information om försäkringar, kattsjukdomar, tips och råd med mera. Det finns mycket bra information tillgänglig men den är ofta splittrad eller bristfällig eller bara svår att hitta. Därför är vårt mål att erbjuda grundlig och lättillgänglig information inom dessa områden.

Att ha en katt (eller flera) är inte bara oerhört tillfredsställande och livsbejakande utan det innebär också ett stort ansvar för kattens välmående. En del kattägare har skaffat för lite information innan de skaffar katt och alla kattägare har någon gång frågor och behov av en veterinär eller andra tjänster och varor. Vi hoppas kunna bidra till att utbilda blivande kattägare samt leverera svar på alla frågor från både befintliga och blivande kattägare. Om du funderar på att skaffa katt säger vi bara: gör det! Men skaffa först en grundläggande kunskap om och förståelse för vad det innebär att skaffa katt. Det är ett stort ansvar som inte ska förringas.

Weronica arbetar som djurvårdare på nivå 2 på Ahlbergs Veterinärpraktik med speciellt fokus på katter. Joakim och Andrew arbetar på Optilab Partners AB i Stockholm och vårt bolag bygger webbsidor och driver trafik inom flera olika områden sedan nästan 10 år tillbaka. Alla vi som jobbar på Optilab har minst 20 års erfarenhet av att bygga och utveckla webbsidor med fokus på användarvänlighet och kvalitet. Flera av oss är stolta kattägare och därför brinner vi särskilt mycket för det här projektet. Som sagt startade vi Kattly eftersom vi själva upplevde att det ibland var riktigt krångligt att hitta rätt information på webben.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med oss som jobbar på kattly.se så använd vårt kontaktformulär här.

Optilab Partners AB
Timmermansgatan 17A
118 55 Stockholm
Org Nr. 556999-6985

Andrew och Jeff

Andrew de Lisle
E-post: andrew@kattly.se
Stolt ägare av de två fantastiska och matglada kattbrorsorna Jeff och Joris.
Webb-Utvecklare.

Joakim och Celine

Joakim Flisberg
E-post: joakim@kattly.se
Stolt ägare av Celine, en Ragdoll född 2022.
Innehåll och marknadsföring.

Weronika Bartoszek
E-post: weronika@kattly.se
Har en katt som är 7 år.
Djurskötare vid Ahlbergs Veterinärpraktik. Faktagranskare.

1 kommentarer på “Om Kattly”

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *